MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 04. 2019.

Najava "Proljeća kod Savojskog"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 27. IV. 2019. godine, u Bilju će se održati manifestacija "Proljeće kod Savojskog". U 10 sati počinju Sajam cvijeća, rukotvorina i domaćih proizvoda te kreativne radionice za djecu, a od 11 sati se smjenjuju nastup dječjeg zbora "Osječki zumbići", pa dječja modna radionica "Lukabu" i cvjetna radionica "Loralu".

Potom predstava Konjičkog kluba "Herkules", igre Udruge starih športova, radionice Udruge izviđača "Slavonski hrast" te cvjetna povorka dječjih vrtića Bilje, Lug i Vardarac.

A cijela manifestacija posvećena je druženju djece i odraslih uz gastroponudu i bogat sajamski program. Organizator je Odbor za turizam Općine Bilje, a suorganizatori su Turistička zajednica Bilje, Hrvatsko-mađarski kulturni centar (HMKC) i udruge, uz pokroviteljstvo Općine Bilje.

Pročitano 214 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok