MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 31. 03. 2019.

Deveti rođendan Udruge djece i roditelja Pčelice

Belomanastirske 'Pčelice'Belomanastirske 'Pčelice'U nedjelju, 31. III. 2019. godine, s početkom u 17:30 sati, Udruga roditelja i djece Pčelice proslavila je svoj deveti rođendan u belomanastirskom Srpskom kulturnom centru. A na proslavi se sviralo i pjevalo, recitiralo i igralo pred roditeljima i gostima, među kojima su bili belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob, sveštenici Vlado Kljajić i Dragan Vukadinović, predsjednica SKUD-a "Jovan Lazić" dr. medicine Svetlana Pešić, predsjednica Srpskog udruženja žena "Dukat" Radmila Ognjenović i predsjednica Gradskog odbora SDSS-a Beli Manastir Svetlana Žarković.

- Zahvalni smo gostima što su odlučili s nama provesti ovo "nedeljno" popodne ili predveče. Djeca su naravno bila zadovoljna i oduševljena, što tortom, što malim poklončićima koje smo im pripremili za sudjelovanje u ovoj maloj priredbi. Ja sam jako sretna što smo mi od samog početka prije devet godina do sada zadržali naše ideje i na tim idejama radili sve ove godine, a to su okupljanja djece ranog školskog i vrtićkog uzrasta u okviru radionica i igraonica koje su primjerene njihovom uzrastu i njihovim interesima, rekla je predsjednica "Pčelica" učiteljica Željana Ristić (djevojački Laketa).

Riječi hvale za rad "Pčelica" imao je i belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob:

- Ovo mi je draži dio posla kad mogu doći u popodnevnim satima i zabaviti se u ugodnom društvu. Jedna mlada dama je ovdje rekla u najavi da je svako dijete jedna zraka sunca. To je stvarno jedna lijepa priča i čestitam voditeljicama ove udruge na trudu, i radu, i volonterizmu, i prekrasnom druženju. Djeca imaju ovdje lijep prostor gdje se mogu zabaviti s roditeljima i voditeljicama i nešto naučiti i promovirati ono što je najljepše dječje, a to su: igra, ples i zabava. Trudim se svake godine doći osobno i to je jedna poruka. Djeca su meni najbitnija. Puno smo truda uložili u to da mlade ljude, naravno i djecu, zadržimo u Gradu, a ovakvim udrugama koje rade stvarno s minimalnim iznosom novca vrhunski posao naravno da ću biti na raspolaganju i ja i gradska uprava za sve što bude potrebno. Vidi se i ovdje koliko je truda, i volje, i znanja uloženo. Čestitam im još jednom i želim neka se ugodno zabave i neka rade ono što najbolje znaju.

(Izvor i foto: Stana Nemet, Radio Banska kosa;
skraćena verzija ovog članka objavljena je na portalu Novosti i u štampanom izdanju "Novosti")

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok