MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 04. 2019.

Poziv na predavanje "Utjecaj računala na mozak"

Predavanje u Gradskoj knjižnici Beli ManastirPredavanje u Gradskoj knjižnici Beli ManastirU četvrtak, 11. IV. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u Gradskoj knjižnici Beli Manastir održat će se predavanje pod naslovom "Utjecaj računala na mozak". Predavanje se organizira povodom Dānā medijske pismenosti, a držat će ga Melita Schmitz, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, diplomirani knjižničar mentor te certificirani menadžment-trener za razvoj osobnosti i coaching.

Predavačica će detaljnije objasniti na koje sve načine kompjuteri djeluju na nas, govoriti o kontroli vremena koje provodimo u radu na računalu, o sve većem problemu s ovisnošću o računalima te još o nekim podtemama. Cilj je predavanja namijenjenog mladima i starima informirati ih o opasnostima i lošem utjecaju interneta i društvenih mreža na mentalno i fizičko zdravlje korisnika.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok