MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 03. 2019.

"Dostojanstveno starenje III": sastanak projektnog tima

Planiranje zajedničkog izletaPlaniranje zajedničkog izletaU četvrtak, 28. III. 2019. godine, s početkom u 10:30 sati, u prostorijama Udruženja "Baranja" u Lugu održan je posljednji sastanak projektnog tima za "Oazin" projekt "Dostojanstveno starenje III", na kome je Udruženje "Baranja" jedini "Oazin" partner. Uz "Oazinu" projekt-koordinatoricu Vesnu Nedić, na sastanku su bili zaposlenici Udruženja "Baranja": Gordana Kecman, Milorad Nenadović i Mihajlo Ranković.

Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima koje su se provedene, kao i o zajedničkoj aktivnosti za kraj projekta, a to je zajednički izlet svih korisnika koji su sudjelovali na projektu, volontera na projektu i zaposlenika "Oaze" i Udruženja "Baranje".

Pročitano 244 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok