MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 25. 03. 2019.

Edukacijska radionica udruge "JA KA" u Bolmanu

Veselinka KastratovićVeselinka Kastratović

U ponedjeljak, 25. III. 2019. godine, Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek održala je edukacijsku radionicu "Zašto je važno znati? Iskustvo oboljele žene" u udruzi "Zlatna žena" u Bolmanu. Radionicu je vodila Veselinka Kastratović, predsjednica udruga "JA KA".

Članice bolmanske 'Zlatne žene'Članice bolmanske 'Zlatne žene'

Projekt "Zašto je važno znati?" financijski je podržan od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao jednokratna aktivnost. Projekt se, od 1. I. do 31. III. 2019. godine, provodi u udrugama žena u sljedećim mjestima: Darda, Mece, Popovac, Bolman, Jagodnjak, Bizovac, u udrugama žena. Do sad je održano devet radionica, kreativnih i edukacijskih.

Pročitano 368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok