MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 02. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti (Jelena; I/2019)

U "Oazinom" dnevnom boravku održana je tokom prvog mjeseca 2019. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević jedna dnevna aktivnost u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Takve aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

  • 17. I. 2019. (četvrtak) – Na druženju su bile četiri korisnice (Klara Trajković, Mara Bodlović, Dubravka Simendić i Margita Relić) i zaposlenica Jelena. Korisnice su igrale 'Rummy'. Izvrsna igra koja igrače tjera da zbrajaju, kombiniraju i brzo reagiraju. Zaposlenica Jelena zaigrala je tu igru s korisnicama i zaboravila – slikati (pa uz ovu objavu nema ilustracije, ali se iste korisnice mogu vidjeti na slici u donjem članku!).
Pročitano 217 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok