MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 12. 2018.

Donacije "Oazinoj" burzi odjeće i obuće

Pun 'gepek' robe (a i stražnja sjedišta)Pun 'gepek' robe (a i stražnja sjedišta)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Donacije "Oazinoj" burzi odjeće i obuće stizale su do posljednjeg dana 2018. godine. Veće od njih, pogotovo one iz daljine, već smo zabilježili na "Oazinoj" web-stranici (ovdje, ovdje i ovdje), a one manje iz Belog Manastira i drugih baranjskih mjesta "Oazine" zaposlenice redovito bilježe u popratnoj dokumentaciji, čak i donacije koje stignu anonimno, npr. ostavljanjem pred vratima "Oazine" burze.

Jedna veća donacija stigla je, na primjer, i 30. prosinca (decembra) uveče, dok su treću – baš, baš veliku – donaciju JasminkeZucić 31. prosinca od njezinih roditelja u Beljskom naselje preuzeli "Oazini" aktivisti i dovezli je u Burzu.

I sad, uoči Nove godine, "Oazine" prostorije u belomanastirskom Društvenom centru (Burza, Dnevni boravak, Praonica) doslovno su zatrpane različitom robom, koja će nakon praznika biti popisana, sortirana i složena pa će se onda moći dijeliti "Oazinim" korisnicima.

Pročitano 237 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok