MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 12. 2018.

"Oaza" na Božićnom sajmu u Belom Manastiru

('Oazin' štand na Božićnom sajmu'Oazin' štand na Božićnom sajmuFotoalbum se može vidjeti ovdje)

Mirovna grupa Oaza učestvovala je na Božićnom sajmu u Belom Manastiru, održanom 23. XII. 2018. godine u sklopu "Adventa u Baranji". "Oazin" ukusno uređen štand lijepo se uklopio u šarenilo koje je vladalo na belomanastirskom Trgu slobode. A šarenilu su, pored "Oazinog" štanda s božićnim ukrasima, za kojim su bile aktivistica Ana i volonterke  Jelisavka, Mara i Dubravka, doprinijeli i ostali izlagači sa svojom ponudom.

A nudilo se svega i svačega: od suvenira, nakita i božićnog žita do raznovrsnih jela i slastica, kojima su se – uz kuhano vino i čaj – krijepili posjetioci, dok su dječica trčkarala oko rasplamsalih vatri i grijala svoje ručice.

Uz lijepu muziku, prigušena svjetla, vatre, raznovrsne mirise i okićene štandove, moglo se zaista uživati u to nedjeljno veče, koje je završilo puštanjem velikog broja lanterni, a koje su – uz dobre želje – odjednom prekrile nebo nad Belim Manastirom. Bio je to zaista jedinstven doživljaj i prekrasan završetak "Adventa u Baranji" uoči Badnjaka.Lanterne iznad Belog ManastiraLanterne iznad Belog Manastira

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok