MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 11. 2018.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (X/2018)

Uz kreativni rad, stalno se nešto proslavljaUz kreativni rad, stalno se nešto proslavlja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu listopadu 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (1, 22, 23. i 29. X.), na kojima je bilo 7, 11, 12 i 8 korisnica. Radionice je vodila Ana Jeličić.

Na radionicama je ukupno bilo 38 korisnica, koje su s više ili manje uspjeha svladavale zadane teme i tehnike, što ih nije smetalo da se usput i opuste i dobro zabave. U ta dva sata, naime, korisnice pored vrijednog rada nađu vremena za razne priče i šale, kao i za proslave rođendana, godišnjica braka, rođenja unuka i sl.

Uglavnom uvijek se nađe dobar razlog da se radni stol popuni i finim domaćim delicijama, u čijoj pripremi korisnice pokazuju gotovo istu kreativnosti i umješnost kao i pri izradi radova na kreativnim radionicama, s kojima se hvale i koje s ponosom pokazuju.

Pročitano 885 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok