MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 10. 2018.

Predstavljena knjiga Željka Predojevića

Prof. dr. sc. Ružica Pšihistal i dr. sc. Željko PredojevićProf. dr. sc. Ružica Pšihistal i dr. sc. Željko Predojević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-BaranjaMedija)

U utorak, 30. X. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir, predstavljena je knjiga dr. sc. Željka Predojevića "Usmene priče Hrvata iz južne Baranje". Knjigu su pred brojnom publikom predstavili recenzentica prof. dr. sc. Ružica Pšihistal i autor.

"Usmene priče Hrvata iz južne Baranje" imaju 183 stranice, a izdali su ih Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru i Centar za kulturu Grada Belog Manastira, uz financijsku podršku Grada Belog Manastira.Publika u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli ManastirPublika u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir

(Fotografije: FB-stranica Centra za kulturu)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok