MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 28. 10. 2018.

Proslavljena 90. obljetnice djelovanja DVD-a Beli Manastir

90 godina postojanja DVD-a Beli Manastir90 godina postojanja DVD-a Beli ManastirU nedjelju, 28. X. 2018. godine, s početkom u 10 sati, u belomanastirskom Hotelu Patria svečano je proslavljena 90. obljetnica osnutka i djelovanja DVD-a Beli Manastir, koji danas ima 91 člana. Na proslavi su bili mnogobrojni gosti iz Belog Manastira, Baranje, Slavonije, Zagreba i inozemstva (iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije).

Nakon dočeka gostiju, održana je svečana sjednica DVD-a i podjela mnogobrojnih priznanja i spomenica te zajednički svečani ručak. Svečani program vodila je glumica Gradskog kazališta Dunja Vlahek, a nastupili su s dvije izvedbe Belomanastirski orkestar harmonika i HKUD Beli Manastir. Prisutnim gostima, pored ostalih, obratili su se belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović.

Nastup HKUD-a Beli ManastirNastup HKUD-a Beli Manastir
Pokrovitelj proslave bio je gradonačelnik Rob, a supokrovitelj direktor zagrebačkog "Vatroprometa" Nenad Radojčić. Na proslavi je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Pročitano 661 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok