MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 10. 2018.

Besplatna pravna pomoć i dalje u "Oazi"

Pravnica Natalija HavelkaPravnica Natalija HavelkaU prostorijama Mirovne grupe Oaza u belomanastirskom Društvenom centru, Ulica J. Antala 3, i dalje se svake srijede od 9 do 11 sati pruža besplatna pravna pomoć. Tu uslugu, u suradnji s "Oazom", organizira osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava, čije pravnice Natalija Havelka i Veselinka Kastratović i pružaju takvu pomoć.

Za korisnike "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III" i trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kao i za osiromašeno stanovništvo Baranje, ta socijalna usluga veoma je bitna jer im omogućuje da bez plaćanja dobiju pravnički savjet.

Besplatna pravna pomoć pruža se i u Dardi, u prostorijama Crvenog križa Darda, Sv. Ivana Krstitelja 116, istog dana kad i u Belom Manastiru, u vremenu od 11 do 13 sati, te svakodnevno u Centru za mir, Osijek, Trg A. Šenoe 1, tel. 031/206-886.

Pročitano 581 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok