MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 10. 2018.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (IX/2018)

Mladenka Dragana s 'Oazinim' kreativkamaMladenka Dragana s 'Oazinim' kreativkama(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U devetom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 10, 11, 17. i 18. rujna, a na njima je bilo 6, 9, 12 i 9 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Protekli mjesec se i radilo i slavilo. Korisnice su izrađivale nakit od perlica, svijeće od voska i kamenčića te ukrašavale kartonske kutije. Najveselija radionica bila je 17. IX. na kojoj je "Oazina" vjerna korisnica Magdalena Nikolić s ostalim kreativkama proslavila vjenčanje svoje kćeri Dragane, koja se udala u Bolman. Uz kolače i osvježenje, na radionici je bila i mladenka Dragana, koja je 2017. godine nekoliko mjeseci bila i "Oazina" zaposlenica. Sve kreativke su joj poželjele sreću u budućem bračnom životu i čestitale na udaji, ali i na budućoj prinovi.

Pročitano 499 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok