MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 10. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (IX/2018)

'Oazina' burza nakon preuređenja'Oazina' burza nakon preuređenja"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku IX. mjeseca 2018. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 24 puta, a izdavana 39 puta.

Tokom mjeseca roba je donirana u velikim količinama pa su je "Oazine" zaposlenice stalno sortirale i slagale, a po potrebi i prale u "Oazinoj" praonici. Radilo se o raznoj odjeći i obući, uglavnom za odrasle, dok je najveća potražnja bila za odjećom i obućom za djecu školskog uzrasta. Zato je na Burzinoj fejsbukovskoj stranici posljednjeg dana kolovoza upućen poziv našim sugrađanima s molbom da pomognu djeci školskog uzrasta. Na taj način Burza je dobila manje količine robe, koje nažalost nisu mogle zadovoljiti potrebe korisnika.

Burza je primila i dvije velike donacije igračaka, koje su obradovale "Oazine" male korisnike. Osim donacija s područja Grada Belog Manastira i Baranje, bile su i dvije donacije iz Zagreba (jednu smo opisali ovdje).

Iz dvorišne garaže, koja služi kao prostor za skladištenje robe za sljedeću sezonu, u Burzu je donesena zimska odjeća i obuća (jakne, džemperi i čizmice) te je poslagana u kutije i ormare. Ponovno je napravljen i otpis nepotrebne robe te je odvezena u Reciklažno dvorište "Baranjske čistoće".

U toku mjeseca kraći period roba nije izdavana jer je bilo potrebno napravili generalno spremanje i preuređenje prostora. Vodila se i uobičajena dokumentacija.

Pročitano 289 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok