MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 08. 2018.

Vizuali Festivala Tarda (I)

Festival Tarda dvodnevni je festival glazbe, ruha i hrane (17-18. VIII. 2018), koji se tematski veže na razdoblje 16. stoljeća, odnosno na stoljeće vladavine sultana Osmanlijskog carstva Sulejmana Veličanstvenog. Opširno opisan program festivala može se pročitati u prethodnoj najavi, a ovdje donosimo vizuale različitih događanja na tom festivalu.

Bujrum-sajamBujrum-sajamDivan s rajom i karaoke-sevdahDivan s rajom i karaoke-sevdahGađanje lukom i strijelomGađanje lukom i strijelom

Gazda-Lukina krčmaGazda-Lukina krčmaIzrada sapuna i masažnih pločicaIzrada sapuna i masažnih pločicaMokro filcanjeMokro filcanjeObrada šperpločeObrada šperploče(Izvor: Udruga Đola)

Pročitano 550 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok