MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 07. 2018.

Izvještaj o manifestaciji "Hrvatska volontira 2018."

Kliknite za veći formatKliknite za veći format

Volonterski centar Udruge "MI" – Split izradio je, na 64 stranice, izvještaj o ovogodišnjoj manifestaciji "Hrvatska volontira", koja je održana od 21. do 26. svibnja 2018. godine (o manifestaciji opširnije vidjeti ovdje, a cijeli izvještaj može se pogledati OVDJE).

U izvještaju su volonterske aktivnosti podijeljene na one koje su održane u Sjevernoj, Zapadnoj, Južnoj i Istočnoj Hrvatskoj. U Istočnoj Hrvatskoj volonterske aktivnosti organizirale su 24 udruge i organizacije, na kojima je 747 volontera odradilo 3.871,5 volonterskih sati. U Baranji su od tristotinjak postojećih udruga u manifestaciji "Hrvatska volontira" učestvovale samo dvije: belomanastirska Mirovna grupa Oaza (jedna aktivnost, 15 volontera, 60 sati; opis na 52. stranici) i darđanska Udruga za ruralni razvoj Đola (jedna aktivnost, tri volontera, osam volonterskih sati; opis na 53. stranici).

U Belom Manastiru "Oazine" kreativke i volonteri oslikali su šarenim slikarijama dugački dvorišni zid belomanastirskog Društvenog centra, a u Dardi su volonteri upoznavali građane s aktivnostima koje provodi ili će provoditi udruga "Đola".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok