MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 06. 2018.

Preobrazba jednog zida

Stare slikarije na očišćenom ziduStare slikarije na očišćenom ziduDana 25. V. 2018. godine Mirovna grupa Oaza provela je volontersku akciju "Za ugodniji okoliš", kojom je oslikan dvorišni zid uz belomanastirski Društveni centar (vidjeti ovdje). Akciju je osmislila, prijavila i pripremila "Oazina" kreativka Ana Jeličić, ali zbog spriječenosti nije u njoj mogla i učestvovati.

Bijela podloga spremna za oslikavanjeBijela podloga spremna za oslikavanjeRezultat volonterske akcije: ulica šarenih kućaRezultat volonterske akcije: ulica šarenih kućaDvorišni zid je prethodno temeljito očišćen (vidjeti ovdje), a potom i ofarban u bijelo, što je uradila "Oazina" zaposlenica Stela Fabijan. Tada su ga "Oazini" volonteri (i veliki i mali), po Stelinoj ideji, oslikali kao niz šarenih kuća. Sve tri faze vide se na slikama uz ovaj članak.

Pročitano 572 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok