MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 05. 2018.

"Oazin" dan otvorenih vrata

'Oazine' volonterke prije polaska u akciju'Oazine' volonterke prije polaska u akciju(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 24. V. 2018. godine, Mirovna grupa Oaza i "Oazin" volonterski centar uključili su se u manifestaciju pod imenom Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Spomenuta manifestacija održava se već niz godina tako da je već postala i tradicionalna, kao i učešće "Oaze" u njoj.

Toga dana građani su mogli koristiti besplatan pristup internetu u "Oazinom" internet-klubu, kao i vidjeti izložbu radova s "Oazinih" likovno-kreativnih radionica te od "Oazinih" aktivistica dobiti detaljne informacije o radu i aktivnostima udruge. Dok je onima kojima "Oaza" nije usput – a da ne bi bili uskraćeni za spomenute informacije – dvanaest volonterki i aktivistica dijelilo letke ulicama Belog Manastira i na taj način svoje aktivnosti približilo građanima.

Nakon toga ekipa u sastavu: Dragana, Jadranka, Ljubica, Magdalena, Mara, Mirjana, Rožika Sabina, Sanela i Stela te Jelena i Vesna nastavila je druženje uz sokove, kavu, priče i planove za nove akcije.

Hvala svima koji su direktno ili indirektno podržali "Oazinu" akciju i uveličali cijelu manifestaciju.

Pročitano 611 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok