MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 04. 2018.

"Oaza" u "Glasu Slavonije"

Članak u 'Glasu Slavonije'Članak u 'Glasu Slavonije'Na 19. stranici osječkog "Glasa Slavonije" od 6. IV. 2018. godine objavljen je veliki članak Ivice Getta s nadnaslovom "Ugovori s udrugama" i podnaslovom "Ukupno je iz gradskog proračuna dodijeljeno nešto više od 418 tisuća kuna za 43 programa, odnosno projekta udruga".

Članak u 'Glasu Slavonije'Članak u 'Glasu Slavonije'Članak je napisan povodom potpisivanja ugovora belomanastirskih udruga s Gradom Belim Manastirom o financiranju projekata i programa udruga u 2018. godini (vidjeti ovdje).

Naslovom "Topli obroci uskoro stižu za 32 korisnika" i glavninom teksta članak je posvećen "Oazinom" projektu "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe", koji je dobio najveći pojedinačni iznos od 85.000 kuna, no valja imati na umu da će se taj iznos u potpunosti potrošiti na kupnju toplih obroka za potrebite stanovnike Grada Belog Manastira i da se iz njega "Oaza" neće financirati ni na koji način.

Isti članak objavljen je i na web-portalu "Glasa Slavonije", što se može vidjeti ovdje.

Pročitano 603 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok