MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 03. 2018.

Humanitarna grahijada u Belom Manastiru

PSiOS, 'Prijatelji Svetog Martina' i Grad Beli ManastirPSiOS, 'Prijatelji Svetog Martina' i Grad Beli ManastirZa Dorianovo zdravo i sretno djetinjstvo

U subotu, 10. III. 2018. godine, od 11 do 15 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru udruga PSIOS ("Prvenstvo svijeta i okolnih sela") organizira već tradicionalnu besplatnu podjelu graha građanima Belog Manastira. Kao i do sada, grahijada će biti humanitarna. Svi prikupljeni dobrovoljni novčani prilozi bit će donirani udruzi "Prijatelji Svetog Martina" u sklopu humanitarne akcije "Za Dorianovo zdravo i sretno djetinjstvo", u koju se aktivno uključio i Grad Beli Manastir.

Osim subotnje humanitarne grahijade, "Prijatelji Svetog Martina" će u sljedećih devedeset dana – koliko traje zakonska mogućnost – u suradnji s drugim suradnicima, organizirati različite kulturne i sportske manifestacije s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć oko podmirenja troškova nastalih Dorianovim liječenjem.

Osim na pojedinim događajima, novčana sredstva mogu se donirati od 9. ožujka do 1. lipnja 2018. godine i na službeni žiro-račun udruge "Prijatelji Svetog Martina", kojega je odobrio Ured državne uprave i koji je otvoren samo u svrhu ove humanitarne akcije: IBAN: HR29 2500 0091 5011 4777 3.

Pročitano 765 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok