MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 04. 03. 2018.

Poziv na predstavu "Sve o ženama"

Teatar Gavran iz ZagrebaTeatar Gavran iz ZagrebaCentar za kulturu Grada Belog Manastira, uz potporu Ministarstva kulture RH, organizira gostovanje Teatra Gavran s predstavom "Sve o ženama". Predstava će biti odigrana 8. ožujka 2018. (četvrtak) u 19.00 sati u dvorani Kina Beli Manastir. Predstavu Mire Gavrana režirala je Mladena Gavran, a glume Lana Gojak, Kristina Krepela i Mirela Videk Hranjec / Katarina Arbanas.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti radnim danom od 9 do 14 sati u Centru za kulturu ili sat vremena prije početka predstave na blagajni Kina. Rezervacije na telefon 701-214 (Centar za kulturu).

O predstavi (izvor ovdje):
Gavranova komedija "Sve o ženama" najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Los Angelesa, New Yorka i Rio de Janeira pa sve do Bangalorea, Bratislave, Klaipede, Krakova, Moskve, Mumbaia, Novosibirska, Pariza, Praga, Trnave, Varšave – Ljubljane, Mostara, Prištine, Sarajeva...

Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ta komedija ponovno se od 21. veljače 2018. igra u Hrvatskoj. Režiju potpisuje Mladena Gavran, koja je 2000. godine glumila u praizvedbi toga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija, vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Napomena:
Predstava "Sve o ženama" već je igrana u Belom Manastiru 7. IX. 2013. godine, ali u izvođenju KUD-a "Primorka" iz Krasice kod Bakra (vidjeti ovdje).

Pročitano 1165 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok