MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 02. 2018.

Dokkica traži volontere za festival u Osijeku

Dječja osječka kreativna kućicaDječja osječka kreativna kućicaPoziv osječke Udruge Dokkica prenosimo u cijelosti:

Bliži nam se Festival učeničkih igrokaza "Pozor! Plivamo na sceni". Festival se tradicionalno održava već sedmu godinu zaredom u suradnji s Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku, a povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade (20.3.). Ove godine održat će se 19.3. (ponedjeljak), a okupit će 11 dramskih skupa iz 11 škola s područja Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

  • Kako je Festival zamišljen na način da djeca provedu jedan dan u kazalištu i budu pravi glumci, potrebna nam je pomoć volontera / volonterki.
  • Zadatak volontera / volonterke: biti domaćin jednoj glumačkoj ekipi i pomagati njihovim učiteljicama do trenutka kad bude njihovo vrijeme za nastup, omogućiti im zanimljivo i produktivno poslijepodne u kazalištu, ali i osigurati discipliniranu atmosferu.
  • Pomozite nam da i ove godine organiziramo uspješni "Pozor! Plivamo na sceni", steknite nova iskustva u organizaciji dječjeg festivala i upoznajte nove ljude! :)
  • Prijave do 5. ožujka na mail-adresu: udruga.dokkica@gmail.com
  • Više informacija na telefon 782-454 ili na mail-adresi Udruge.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok