MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 01. 2018.

Svečani koncert KUD-a "Preporod" iz Dugog Sela

Beli Manastir, Nastavno-sportska dvorana, 20. I. 2018, 19 satiBeli Manastir, Nastavno-sportska dvorana, 20. I. 2018, 19 satiCentar za kulturu Grada Belog Manastira i HKUD Beli Manastir organiziraju svečani koncert KUD-a "Preporod" iz Dugog Sela, koji će biti održan u subotu, 20. I. 2018. godine, od 19 do 21 sat u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru. U programu će sudjelovati i domaća društva: SKUD "Jovan Lazić" Beli Manastir, MKU "Pélmonostor" Beli Manastir i HKUD Beli Manastir.

KUD "Preporod" jedno je od najstarijih amaterskih društava na području Republike Hrvatske. Osnovano je davne 1907. godine, a ove će godine, 24. siječnja, velikim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu obilježiti 110. rođendan. Zato je koncert u Belom Manastiru na neki način "probni koncert", budući da je planirano izvođenje istog programa koji će za nekoliko dana prikazati u Lisinskom.

Ulaz na koncert u Belom Manastiru je besplatan.

Pročitano 695 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok