MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 01. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XII/2017)

Čestitke za Božić i Novu godinuČestitke za Božić i Novu godinuU mjesecu prosincu 2017. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su dvije likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (5. i 12. XII.). Radionice je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić. Bilo ih je manje nego prethodnih mjeseci, a razlog su blagdani i druga događanja, no to nije omelo korisnice da se iskažu svojim umijećem.

Na radionicama su se izrađivale čestitke i dovršavali božićni ukrasi za Božićni sajam u Belom Manastiru, na kome je bilo izloženo gotovo sve što su "Oazine" kreativke radile protekle godine i na što su veoma ponosne. A mogu i biti ponosne jer su pokazale veliko zalaganje, maštovitost i kreativnost, što se vidi na svakom radu, za koje možemo reći da su unikati.

Bit radionica, međutim, nije samo izrada unikatnih suvenira, već zajedništvo, dobro društvo i ugodno druženje, što je i postignuto.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok