MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 01. 2018.

Rad "Oazine" praonice (XII/2017)

'Oazina' aktivistica Ana Jeličić'Oazina' aktivistica Ana JeličićU toku posljednjeg mjeseca u 2017. godini u "Oazinoj" besplatnoj praonici u belomanastirskom Društvenom centru roba se prala šest puta. "Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

"Oazinu" socijalnu uslugu besplatnog pranja četiri puta koristila je jedna socijalno ugrožena osoba. Jednom je veš opran i stavljen na sušenje za potrebe Društvenog centra (ručnici i kuhinjske krpe!) te jednom za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće, a prala se donirana posteljina.

Pročitano 580 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok