MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 11. 2017.

"Oazine" dječje radionice (XI/2017)

Tehnika 'tempera s prstićima'Tehnika 'tempera s prstićima'Od početka mjeseca studenog 2017. godine dječje radionice održavaju se u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Održavaju se u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Tokom mjeseca održane su dvije radionice i to ovim redom i s ovim aktivnostima.

  • Prva radionica (10. XI. 2017) – 4 učesnika, volontirala Berta Gubić: 'Oazini' mali korisnici radili su tehniku slikanja temperama uz pomoć svojih prstića.
  • Druga radionica (17. XI. 2017) – 5 učesnika (jedna djevojčica slomila ruku te se javila), volontirala Berta Gubić: djeca su iz gotovih šablona od papira izrezivala male psiće pa su ih oslikavali, bojali i lijepili te su ih na koncu dobili u 3D-obliku.

Napomena: 3. XI. 2017. radionica nije održana zbog obaveza "Oaze", a 24. XI. 2017. nije održana jer se – nakon dugo vremena – nije pojavilo ni jedno dijete, što su kasnije opravdali svojim razlozima (bolest i sl.).Otisci prstiju na papiruOtisci prstiju na papiruTako se to radiTako se to radiNaših ruku djeloNaših ruku djeloPsići od papiraPsići od papira

Pročitano 616 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok