MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 26. 11. 2017.

"Oazine" dječje radionice (XI/2017)

Tehnika 'tempera s prstićima'Tehnika 'tempera s prstićima'Tehnika 'tempera s prstićima'Od početka mjeseca studenog 2017. godine dječje radionice održavaju se u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Održavaju se u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Tokom mjeseca održane su dvije radionice i to ovim redom i s ovim aktivnostima.

  • Prva radionica (10. XI. 2017) – 4 učesnika, volontirala Berta Gubić: 'Oazini' mali korisnici radili su tehniku slikanja temperama uz pomoć svojih prstića.
  • Druga radionica (17. XI. 2017) – 5 učesnika (jedna djevojčica slomila ruku te se javila), volontirala Berta Gubić: djeca su iz gotovih šablona od papira izrezivala male psiće pa su ih oslikavali, bojali i lijepili te su ih na koncu dobili u 3D-obliku.

Napomena: 3. XI. 2017. radionica nije održana zbog obaveza "Oaze", a 24. XI. 2017. nije održana jer se – nakon dugo vremena – nije pojavilo ni jedno dijete, što su kasnije opravdali svojim razlozima (bolest i sl.).Otisci prstiju na papiruOtisci prstiju na papiruOtisci prstiju na papiruTako se to radiTako se to radiTako se to radiNaših ruku djeloNaših ruku djeloNaših ruku djeloPsići od papiraPsići od papiraPsići od papira

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok