MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 27. 11. 2017.

Seminar vezan za rad neprofitnih organizacija

Dubravka Obad: Seminar o financijskom poslovanjuDubravka Obad: Seminar o financijskom poslovanjuDubravka Obad: Seminar o financijskom poslovanjuU ponedjeljak, 27. XI. 2017. godine, s početkom u 10 sati, u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik održan je seminar "Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija". Seminar je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o, a na seminaru je, pored mnogobrojnih učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. Teme seminara bile su vezane za financijsko poslovanje neprofitnih organizacija (NPO), skraćeni stečajni postupak nad udrugama i primjenu društvenih alata u NPO-sektoru.

Temu vezanu za financijsko poslovanje držala Dubravka Obad, za skraćeni stečajni postupak Vesna Lendić Kasalo iz Ureda za udruge, a za primjenu društvenih alata Maja Fistrić iz Društva za komunikaciju i medijsku kulturu.

U toku seminar, a i na njegovom kraju, bilo je dosta prostora za postavljanje pitanja. A njih je bila mnogo, posebno vezanih za prve dvije teme. Kako ima dosta novosti vezanih za rad neprofitnih organizacija, predstavnicima udruga bilo je bitno da o tim novostima što više doznaju, da čuju iskustva drugih te da ih iskomentiraju i eventualno potraže rješenja za svoje "slučajeve".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti