MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 10. 2017.

Poklon-paketići za primatelje toplih obroka

Primatelji besplatnih toplih obrokaPrimatelji besplatnih toplih obroka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 1. X. 2017. godine, obilježavao se Međunarodni dan starijih osoba. Kako su primatelji "Oazinih" besplatnih toplih obroka starije osobe, Mirovna grupa Oaza priključila se obilježavanju toga dana akcijom podjele poklon-paketića. A ti paketići, koje je korisnicima u nedjeljnim prijepodnevnim satima dijelio "Oazin" volonter Ljubomir Jeličić, sadržavali su keks i kavu.

Iako su paketići bili simbolični, kod 32 "Oazina" korisnika izazvali su različite emocije. Većina je bila iznenađena i ganuta tom "Oazinom" gestom, mada znaju da i inače "Oaza" pridaje puno pažnje starijim, bolesnim i potrebitim sugrađanima. Što reći na kraju? Sretni smo što smo s malo truda i malo sredstava nekome uljepšali dan.

Pročitano 593 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok