MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 22. 07. 2017.

Malonogometni turnir u Jagodnjaku

Igralište Osnovne škole JagodnjakIgralište Osnovne škole JagodnjakOd ponedjeljka do subote, 17-22. VII. 2017. godine, na igralištu Osnovne škole Jagodnjak i u organizaciji Nogometnog kluba "Bratstvo", održan je malonogometni turnir za seniore pod imenom "Jagodnjak 2017". Na turniru je učestvovalo osam ekipa, sastavljenih od igrača iz mnogih baranjskih mjesta. Pobijedila je ekipa "OGI transport" iz Uglješa, koja se već afirmirala na sličnim turnirima.

Prvo mjesto: 'Ogi transport' (Uglješ)Prvo mjesto: 'Ogi transport' (Uglješ)Drugo mjesto: 'Caffe bar X' (Beli Manastir)Drugo mjesto: 'Caffe bar X' (Beli Manastir)Treće mjesto: 'Dođoši' (Jagodnjak)Treće mjesto: 'Dođoši' (Jagodnjak)Drugo mjesto osvojila je ekipa "Caffe bar X" iz Belog Manastira, a treća je bila ekipa "Dođoši", sastavljena od bivših i sadašnjih igrača NK "Bratstva". Učestvovale su još ekipe "Bolman" i NK "Bolman", "Propale nade" iz Čeminca, "Team Control" iz Jagodnjaka i "Trivunović transport" iz Uglješa.

Nagrade prvoplasiranoj ekipi uručili su načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević i predsjednik NK "Bratstvo" Dragan Novaković i to pehar, komplet medalja te novčani iznos od 1.300 kuna. Medalje i pehari uručeni su i drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi te najboljim pojedincima. Organizaciju turnira pomogla je Općina Jagodnjak te jagodnjačka Udruga žena "Sretne i spretne", OPG Jovica Zuber, Lovačko društvo "Jelen" iz Jagodnjaka i "Lava promet" iz Belog Manastira.

Za najboljeg golmana proglašen je Dado Marušić iz ekipe "Caffe bar X", iz iste ekipe je i najbolji strijelac Josip Špernjak, dok je za najboljeg igrača proglašen Michael Čačić iz "Ogi transporta".

Turnir se igrao u večernjim satima, pod umjetnom rasvjetom, pa je bio i dobro posjećen jer je publika koristila svježe večeri da se, uz gledanje utakmica, i rashladi nakon visokih dnevnih temperatura.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok