MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 06. 2017.

Obnovljena suljoška Svečana sala Iris

Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi...Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi...

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje, a minifotoalbum ovdje)

Tvrtka Kneževi parkovi d.o.o. u petak, 30. VI. 2017. godine, javnosti je predstavila novoobnovljenu svečanu salu u Sportsko-rekreacijskom centu u Kneževim Vinogradima (popularnom Suljošu), a u sastavu Restorana Panon. Sala je dobila ime "Iris" po porodici biljaka u koju spadaju i lokalnom stanovništvu poznate perunike, neizbježni cvijet u tradicionalnim baranjskim "avlijama".

U proljeće ove godine izvedeni su rekonstrukcijski radovi u toj "Sali na bazenu", u kojoj su brojni baranjski parovi započeli svoj bračni život te u kojoj su se mnogi od njih i upoznali na nekad nadaleko poznatim zabavama i večernjim druženjima uz glazbu.

Nekadašnja je sala proširena i sada može primiti oko 230 gostiju. Važan adut Svečane sale Iris je i eksterijer, uključujući i bazen, koji je također rekonstruiran i prigodno osvijetljen te doprinosi svečanom ugođaju cijelog prostora.

Svečana sala IrisSvečana sala IrisPovodom predstavljanja javnosti Svečane sale Iris, organiziran je i Minisajam vjenčanja, na kojem su sudjelovali i poduzetnici koji pružaju usluge u organizaciji vjenčanja: dva proizvođača kolača, dva vinara, dva cvjećara, tri fotografa, jedan sirar, jedna dekoraterka te jedan vlasnik studija za rasvjetu i ozvučenje, koji su došli osobno, i brojni poduzetnici koji su dostavili promotivne materijale. Pored izlagača, i Restoran Panon dekorirao je stol za mladence te predstavio dvije postave stolova za goste.

Svi posjetitelji – koji su se, s obzirom da je minisajam organiziran prvi put, odazvali u zadovoljavajućem broju – mogli su vidjeti dio ponude te u razgovoru sa zaposlenicima Restorana Panon promisliti o svojim željama te rezervirati salu za organizaciju nekih od svojih svečanih događanje. Iako najčešće, kad govorimo o Svečanoj sali Iris, govorimo o vjenčanjima, sala je primjerena i za druge svečane događaje (krštenja, rođendane, krizme, obiteljska okupljanja, obilježavanje godišnjica braka, godišnjice mature), pa i za one tužne trenutke (karmine). Prostor Svečane sale iris primjeren je i za organizaciju poslovnih sastanaka, prezentacija, predavanja, konferencije, za team building itd.

Svečana sala IrisSvečana sala IrisSve građane koji još nisu imali priliku vidjeti Svečanu salu Iris "Kneževi parkovi" pozivaju u posjet. Salu je moguće vidjeti svaki dan od 9 do 22 sata.

(Fotoalbum: Rajko Cicak, BaranjaMedija)

Pročitano 1410 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok