MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 27. 06. 2017.

Beli Manastir u anagramima

'Skandi Feniks' broj 937'Skandi Feniks' broj 937 U 937. broju riječkog "enigmatskog tjednika" "Skandi Feniksa", koji je objavljen 27. VI. 2017. godine, stalna dvostrana rubrika "Podatak više" bila je posvećena tzv. adresama, u ovom slučaju anagramima od imena Beli Manastir koji u svojoj postavci imaju imena i prezimena, na primjer STANIMIR ABEL – Beli Manastir.

Uz članak u "Skandi Feniksu" objavljena je manja skandi-križaljka dimenzija 6x18 polja, s tematskim pojmovima Bela Bartok, Sveti Martin i adresa.

U veću skandi-križaljku, dimenzija 14x17 polja, kao tematski pojmovi uvršteni su ime i prezime legendarnog zagrebačkog enigmatičara (i glumca) Pavla Bogdanovića, prvog autora gore spomenute adrese, te imena enigmatskih listova "Rebus" i "Kviz" u kojima je ta adresa objavljena.

Pročitano 812 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok