MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 17. 06. 2017.

Književno veče posvećeno pjesmama za pjevanje

Radmila Ognjenović, Jadranka Radošević i Dragica Seka RadulovićRadmila Ognjenović, Jadranka Radošević i Dragica Seka Radulović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 17. VI. 2017. godine, s početkom u 19 sati, u Srpskom kulturnom centru u Belom Manastiru održano je književno veče pod nazivom "Pevaj moju pesmu", posvećeno poznatim pjesmama srpskih pjesnika koje se mogu i pjevati. Književno veče organizirao je Književni klub, koji pod vodstvom predsjednice Radmile Ognjenović djeluje u okviru Srpskog udruženja žena "Dukat". Veče je bilo vezano za Svjetski dan muzike (21. VI.).

Pjesme je po svom nutarnjem osjećanju izabrala članica "Dukata" Dragica Seka Radulović, a bili su zastupljeni pjesnici Laza Kostić, Vladislav Petković Dis, Brana Crnčević, Zmaj Jovan Jovanović i Branko Radičević. Uz Dragicu Radulović, stihove su čitale još i Jadranka Radošević i Ljubica Buha, a u zborno pjevanje uključile su se skoro sve posjetiteljice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok