MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 06. 2017.

Rad "Oazine" projektne asistentice (V/2017)

Dragana Nikolić u volonterskoj akcijiDragana Nikolić u volonterskoj akcijiMjesec svibanj 2017. godine bio je drugi mjesec otkad je u Mirovnoj grupi Oaza zaposlena Dragana Nikolić iz Belog Manastira kao projektna asistentica na provođenju nekih "Oazinih" projekata. Evo što je radila tokom tog mjeseca.

 • Pripremila je statističke izvještaje za medicinsku gimnastiku, druženja starijih osoba, likovno-kreativne radionica po selima, likovno-kreativne radionica za žene u Belom Manastiru te za dječje radionice, kao i evaluacije svega navedenog.
 • Pratila je rezultate projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" te napravila tablicu s popisom svih članaka vezanih uz taj projekt.
 • Provodila je svakodnevni press clipping, koji uključuje članke, fotografije i videozapise na "Oazinoj", kao i na drugim web-stranicama.
 • Razvrstavala je kutije sa šalicama i prebrojavala šalice za projekte "Tolerancija – DA, nasilje – NE" i " Nenasilje je baš fora". Brojala je i slagala majice za volontere.
 • Izrađivala je natpise s imenima udruga za Sajam udruga te je sudjelovala na Sajmu, gdje je popisivala sve sudionike te fotografirala i Sajam udruga, i Dane vina i turizma, i manifestaciju "Različitost je bogatstvo", koje su se održavale istovremeno na belomanastirskom Trgu slobode.
 • Zajedno s projekt-koordinatoricom i ostalim članovima "Oazinog" tima osmišljavala je i pripremala materijale za dječju radionicu, brinula o potpisnim listama i bila zadužena za pripremu osvježenja te fotografiranje.
 • Sudjelovala je u organizaciji druženja u domu za starije osobe. Vodila je brigu oko ostvarivanja rezultata aktivnosti projekta i pratila provedbu projekta.
 • Sudjelovala je na LAG-ovoj Izložbi jastuka i pokrivala ukrašenih tradicionalnim baranjskim vezom u sklopu građanske akcije "Zajedno do ljepše i bogatije ljetne pozornice". Dobila je i zahvalnicu za sudjelovanje u toj akciji, kao i ostale "Oazine" aktivistice.
 • Bila je i na predstavi "Golubija vremena" Narodnog pozorišta Sombor, na koju je "Oaza" povela i svoje korisnice, te je fotografirala predstavu te napisala članak o njoj.
 • Ispisivala je nazive šahovskih figura na "odijela" za živi šah, koja su izradile ostale "Oazine" aktivistice. Također je sudjelovala na "Obiteljskom danu" u Kneževim Vinogradima, gdje je s "Oazom" i "Oazinim" aktivisticama imala radionice s djecom za živi šah.
 • Sudjelovala je u volonterskom bojanju dječjeg igrališta u belomanastirskoj Dunavskoj ulici u sklopu manifestacije "Hrvatska volontira 2017." i "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti".
 • Odlazila je na Radio Bansku kosu po snimljene radioemisije te ih evidentirala. Pazila je na rad "Oazinog" internet-kluba i evidentirala korisnike. Pomagala je u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće (zaprimala, slagala, izdavala robu) i ispunjavala potrebne obrasce.
 • Fotografirala je sve aktivnosti i pisano ih dokumentirala, skenirala različite dokumente te ih pretvarala u pdf-format. Neke aktivnosti popratila je i pisanjem članka o njima.
Pročitano 835 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok