MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 06. 2017.

"Baranjski vodovod" financira tople obroke s 1.000 kn

Potpisivanje ugovora s 'Baranjskim vodovodom'Potpisivanje ugovora s 'Baranjskim vodovodom'U srijedu, 7. VI. 2017. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u "Baranjskom vodovodu" potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe". Projekt je prošao na javnom pozivu "Baranjskog vodovoda" za prijavu projekata i programa za dodjelu donacija i sponzorstva za 2017. godinu na području Baranje.

Vrijednost projekta je 1.000 kuna, a isključivo je namijenjen za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira. Uime "Oazinih" korisnika zahvaljujemo "Baranjskom vodovodu" na tom iznosu.

Tu "Oazinu" socijalnu uslugu financiraju još i Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz trogodišnji program te Osječko-baranjska županija. Nažalost, ukupna sredstva bit će dostatna samo do kraja lipnja 2017.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kroz trogodišnji program "Pomoć ugroženim Belomanastircima" (1. VI. 2014. do 31. V. 2017. godine), kao jednu od aktivnosti financiralo je i dostavu besplatnih toplih obroka. Ako Ministarstvo ne nastavi financirati spomenutu socijalnu uslugu, to će značiti i prestanak dostave besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima, s malim ili nikakvim primanjima, s područja Grada Belog Manastira.

Pročitano 665 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok