MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 05. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (V/2017)

'Oazine' aktivistice i torbe od starih sukanja'Oazine' aktivistice i torbe od starih sukanja"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć ugroženim Belomanastircima". U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Tokom petog mjeseca 2017. godine nije bilo prepravaka i krpljenja garderobe za "Oazine" korisnike. U "Oazinoj" su burzi "vječiti" problem vrećice za korisnike koji dolaze po garderobu. Kako u Burzi ostaje dosta nepodijeljenih klasičnih sukanja, gerontodomaćica je od njih šivala torbe, a od nepodijeljenih demode-hlača širokih nogavica pravila je bermude i kratke hlače.

Kratke hlačeKratke hlačeTorbeTorbeU Burzi, inače, ostaje previše klasične garderobe koju nitko neće ni da pogleda tako da nema šanse da će je netko preuzeti. Zato gerontodomaćica s takve robe skida dugmad i "zibzare", reže je i s tako dobivenim trakama puni taburee.

Jedna od "Oazinih" korisnica kojoj je poklonjena torba, izjavila je da joj je torba baš – taman i da će joj odlično poslužiti kad bude išla brati jabuke: ima dugačku ručku pa se može prebaciti preko ramena i dosta je duboka tako će u nju stati dosta jabuka.

Pročitano 978 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok