MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 07. 05. 2017.

Dostava besplatnih toplih obroka (IV/2017)

Topli obrok na kućnom praguTopli obrok na kućnom praguU mjesecu travnju 2017. godine uspješno je nastavljena "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama Belog Manastira i prigradskih naselja u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom, ali s nekim promjenama. Proteklog mjeseca besplatne tople obroke dobivalo je 30 starijih, bolesnih i radno nesposobnih građana, korisnika socijalne pomoći, i na taj način bar malo popravilo kućni budžet. Ukupno su im dostavljena 592 obroka.

Usluga se pruža u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, koji "Oazi" pomaže u savjetodavnom dijelu, dok obroci od prethodnog mjeseca stižu iz kuhinje poznatog belomanastirskog Bistroa "Kod Kaje", koji djeluje u sklopu Esseker Grupe d.o.o. Iako se kuhinja promijenila, zadovoljstvo korisnika je ostalo, čak je – po nekima – i veće, što "Oazine" aktivistice posebno veseli.

I tako, iz mjeseca u mjesec, i pružanju te usluge bliži se kraj, a "Oaza" gleda kako bi došlo do nastavka. "Oazini" korisnici to su, nažalost, zaslužili.

Pročitano 740 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok