MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 04. 2017.

OBŽ financira tople obroke sa 6.000 kuna

Županijski doprinos 'Oazinoj' socijalnoj usluziŽupanijski doprinos 'Oazinoj' socijalnoj usluziŽupanijski doprinos 'Oazinoj' socijalnoj usluziU petak, 28. IV. 2017. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Osječko-baranjske županije u 2017. godini. Vrijednost projekta je 6.000 kuna, a isključivo je namijenjen za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira. Uime "Oazinih" korisnika zahvaljujemo Osječko-baranjskoj županiji na tom iznosu.

Tu "Oazinu" socijalnu uslugu financiraju još i Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz trogodišnji program, koji prestaje 31. V. ove godine. Nažalost, ukupna sredstva bit će dostatna samo do sredine lipnja 2017. Ako Ministarstvo ne nastavi financirati spomenutu socijalnu uslugu, to će značiti i prestanak dostave besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima, s malim ili nikakvim primanjima, s područja Grada Belog Manastira.

Tagovi:
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti