MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 04. 2017.

Uskršnji paketići za "Oazine" starije korisnike

Antonija i Dragana pakuju poklon paketićeAntonija i Dragana pakuju poklon paketićeKao i prethodnih godine, i ove godine "Oaza" je kroz projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji" svojim starijim korisnicima podijelila poklon-paketiće povodom nadolazećeg Uskrsa. Iako skromnog sadržaja, paketići su obradovali "Oazine" korisnike, kao i prigodne čestitke, koje su i ove godine od reciklažnih materijala napravile "Oazine" korisnice na likovno-kreativnim radionicama za žene u sklopu projekta "Od starog pravimo novo – II".

Poklon-paketiće dijelio je i ...Poklon-paketiće dijelio je i ...... gerontomajstor Robert Dvornić... gerontomajstor Robert DvornićPodijeljena su 24 paketića osobama koje žive same i starije su životne dobi. Podijelili su ih "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak, koja starijim osobama pruža besplatne fizioterapeutske usluge, te "Oazin" gerontomajstor Robert Dvornić, koji ih obilazi i također besplatno obavlja sitne poslove i popravke po njihovim kućama i stanovima.

Pročitano 922 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok