MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 03. 2017.

Prva likovno-kreativna radionica u Bolmanu

Bolmankuše se rado odazivaju na radioniceBolmankuše se rado odazivaju na radioniceU utorak, 13. III. 2017. godine, od 18:30 do 20:30, u bolmanskoj udruzi "Zlatna žena" održana je prva (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo 14 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Bolmanske korisnice, koje se uvijek rado odazivaju pozivima na radionice, upoznate su sa salvetnom tehnikom (ili dekupaž-tehnikom). Za učenje su korištene kartonske kutije, čiji su poklopci oblagani ukrasnim papirom, a donji dio bojan lak-bojama. Pritom je trebalo voditi računa da se donji obojani dio slaže s ukrasnim papirom na poklopcu. Nakon sušenja kutije su još i prelakirane. Na taj način dobivene su lijepe ukrasne kutije, koje mogu imati različite namjene.Ukrasne kutije za razne namjeneUkrasne kutije za razne namjene

Pročitano 680 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok