MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 03. 2017.

Pripreme za obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

Sastanak u Domu kulture u Kneževim VinogradimaSastanak u Domu kulture u Kneževim Vinogradima

U četvrtak, 30. III. 2017. godine, s početkom u 14 sati, u organizaciji Udruženja Baranja iz Luga održan je u Domu kulture u Kneževim Vinogradima sastanak u sklopu priprema za obilježavanje Međunarodnog dana obitelji. To obilježavanje održat će se 20. V. 2017. u Kneževim Vinogradima, na prostorima SRC-a Bazeni.

Na sastanak su bili pozvani predstavnici osnovnih škola iz Kneževih Vinograda i Čeminca, Općine Kneževi Vinogradi, SRC-a Bazeni te udruga koje će sudjelovati u obilježavanju. Među njima bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. "Oaza" će toga dana u Kneževim Vinogradima provesti kreativnu radionicu s djecom i mladima.

Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji jedna je od aktivnosti projekta "Novi pristup provedbi mjera obiteljskopravne zaštite", kojega provodi Udruženje Baranja iz Lug, a financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.Razgledanje parka oko SRC-a BazeniRazgledanje parka oko SRC-a Bazeni

Pročitano 1037 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok