MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 02. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (I/2017)

Prva faza u recikliranju otpadnog papira...Prva faza u recikliranju otpadnog papira...U prvom mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra utorkom od 18 do 20 sati, održane su – što zbog blagdana, što zbog zime i snijega – samo dvije likovno-kreativne radionice za žene pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Posjećenost radionica ipak je bila zadovoljavajuća, atmosfera na njima radna, uz uvijek pun stol raznih slastica te ženskih priča, šala i smijeha. No, i pored svega, uvijek se nešto lijepoga i korisnoga napravilo. Oba puta radilo se nešto od otpadnog papira, zapravo nastavilo se u duhu "od starog pravimo novo", jer ideje su neiscrpne, a tehnika – iako nije teška – zahtjeva vrijeme i strpljenje, što "Oazinim" korisnicama na sreću ne manjka. Zato su na kraju svake radionice ostali lijepi radovi u obliku tanjurića i raznih držača za boce i olovke.... Na koncu nastaju upotrebni i ukrasni predmeti... Na koncu nastaju upotrebni i ukrasni predmeti

Pročitano 1073 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok