MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 02. 2017.

Menadžment volontera – prvi dan

Zadovoljne i trenerice i polazniciZadovoljne i trenerice i polaznici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 1. II. 2017. godine, u Gimnaziji Beli Manastir započela je trodnevna edukacija učenika pod nazivom "Menadžment volontera". Edukacija je dio projekta "Volontiraj i ti", kojega provodi Mirovna grupa Oaza, a financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Prvog dana na edukaciji je bilo 12 od 16 prijavljenih učenika, a vodile su je iskusne trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Osijek.

Prvi dan počeo je kratkim upoznavanjem i dijeljenjem "Oazinih" pomoćnih setova, koji su se sastojali od fascikle, bilježnice, blokića, markera i kemijske olovke. Nakon toga uslijedile su osnovne teme edukacije o volontiranju i o volonterima: tko su, što rade, što ih motivira na rad i još puno toga. Edukacija je polaznicima bila zanimljiva, protekla je u interaktivnom radu, uz edukativne igre, tako da su na kraju svi bili zadovoljni: trenerice aktivnim, zainteresiranim polaznicima, a polaznici novim pojmovima i znanjima koje su stekli.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok