MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 01. 2017.

Snimanje emisije o "Oazinim" projektima za osnovce

Vesna Nedić i Stana NemetVesna Nedić i Stana NemetU četvrtak, 26. I. 2016. godine, s početkom u 11 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu razgovor s projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić, koji će biti emitiran u stalnoj emisiji "Školska klupa" u subotu, 4. II. 2017. godine, s početkom u 11 sati, na frekvenciji od 96,9 mHz.

Na početku razgovora bilo je govora o glavnim "Oazinim" aktivnostima u 2016. godini, a ostatak emisije posvećen je "Oazinim" projektima "Nenasilje je baš fora" i "Tolerancija – DA, nasilje – NE". Ti projekti namijenjeni su osnovcima iz Belog Manastira, Darde i Kneževih Vinograda, a cilj im je prevencija nasilja među djecom.

Projekt "Nenasilje je baš fora" provodi se kroz mjesečne radionice u osam odjela nižih razreda Osnovne škole Kneževi Vinogradi i područnih škola u Grabovcu i Karancu. Također se provodi i u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra kroz likovno-kreativne radionice za djecu svakog petka od 18 do 20 sati. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

I projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" provodi se kroz mjesečne radionice, ali u 13 odjela nižih razreda Osnovne škole Darda i Područne škole Mece. Taj projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Pročitano 928 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok