MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 01. 2017.

Rad "Oazine" praonice (XII/2016)

'Oazina' veš-mašina'Oazina' veš-mašinaU posljednjem mjesecu 2016. godine u "Oazinoj" besplatnoj praonici u Društvenom centru oprano je svega pet mašina rublja. Prala je samo jedna korisnica koja je u potrebi, a koja inače nije obuhvaćena "Oazinom" socijalnom uslugom pomoć u kući. U tom mjesecu "Oaza" nije imala zaposlene gerontodomaćice jer su krajem prethodnog mjeseca završili javni radovi HZZ-a, preko kojih su one bile zaposlene. Stoga se trenutno ne obilaze korisnici usluge pomoć u kući pa nije bilo mogućnosti da se njihovo rublje donosi u Društveni centar na pranje.

"Oazina" praonica djeluje u okviru projekta "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 665 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok