MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 01. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XII/2016)

Korisnica bira ponuđenu obućuKorisnica bira ponuđenu obuću"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (bivše Ministarstvo socijalne politika i mladih). Tokom mjeseca prosinca 2016. godine Burza je doniranu robu zaprimila 49 puta, a izdavala je 22 puta.

Donirana roba bila je raznovrsna, ali je u odnosu na prijašnje mjesece zaprimljena veća količina muške odjeće te veća količina dječje odjeće i obuće za razne uzraste. U 12. mjesecu donirane su i tri kutije dječjih igračaka, koje su ubrzo i "nestale", pogotovo one edukativnog karaktera.

"Oazine" zaposlenice su doniranu robu slagale i sortirale po veličini, dok su odjeću koja je dugo stajala odvajale u posebne kutije kako bi imale bolji pregled ostale robe. Tokom mjeseca pojavilo se i nekoliko novih korisnika (Torjanci!), kojima se moglo pomoći jer je Burza baš tada imala dosta dječje odjeće. Budući da je kraj godine, napravljena je i inventura.

Pri kraju mjeseca "Oazine" aktivistice čule su za nesreću jedne obitelji iz Grabovca (izgorjela im kuća!) te su se potrudile da slože paket s trenutno raspoloživim stvarima. Pomoć su odnijele osobno.

Pročitano 725 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok