MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 12. 2016.

Rad "Oazinog" šnajderaja (XI/2016)

Tabure od reciklažnog tekstilaTabure od reciklažnog tekstilaKroz projekt "Pomoć ugroženim Belomanastircima" djeluje "Oazin" šnajderaj, u kome gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira. Tokom jedanaestog mjeseca 2016. godine bilo je nešto malo popravaka garderobe pa je rad gerontokrojačice bio usmjeren prema "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, u kojoj velika količina donirane garderobe ostaje nepodijeljena jer je korisnici ne žele preuzeti.

Najjednostavnije se takvi tekstilni predmeti recikliraju izradom taburea. A kako se to radi? Nekoliko sukanja se opara, iskroji i od njih sašije tabure. Potom se ostala nepodijeljena garderoba izrezuje i njome puni tabure. Jednostavno – za onoga tko zna i umije!

Pročitano 719 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok