MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 18. 09. 2016.

Kreativna radionica za članice "Skok-kluba"

Neobične majice za 'zumba-fitness'Neobične majice za 'zumba-fitness'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 18. IX. 2016. godine, s početkom u 17 sati, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Jelena Opačić-Matijević održale su u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani kreativnu radionicu za članice "Skok-kluba – ŠRP" koje učestvuju u plesnoj aktivnosti "zumba-fitness". Radionica je bila posvećena izradi ili bolje rečeno prekrajanja običnih majica u neobične, koje će se koristiti u toj aktivnosti.

U zabavnoj atmosferi, uz nešto mašte, vješte ruke, oštre škare i iskusne "Oazine" trenerice, članice "Skok-kluba" napravile su vesele majice, u kojima će njihov nastup biti još atraktivniji. Naime, one kroz "zumba-fitness" njeguju jedinstven, temperamentan ples, koji osvaja gledatelje i privlači nove članice. "Zumba-fitness" nije samo zabavan, nego i koristan: pokreće sve mišiće organizma, čime doprinosi zdravlju i boljoj formi. A da bi se ti pokreti što lakše izveli, na održanoj radionici osmišljene su vesele, lepršave majice, koje će doprinijeti estetskom izgledu plesne koreografije.

U sportskom duhu, uz puno truda i nešto znoja, malo glazbe i puno šale, završila je opisana radionica, čije rezultate možete vidjeti u našem fotoalbumu.

Pročitano 1349 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Poziv na izložbu u Bolmanu Svjetski dan mira »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok