MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 08. 2016.

Domjenak povodom rođendana

Branislav i Dubravka SimendićBranislav i Dubravka Simendić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Bivša zaposlenica i aktivistica Mirovne grupe "Oaza" Dubravka Simendić proslavila je u petak, 12. VIII. 2016. godine, svoj šezdeset i drugi rođendan. Na rođendanskom domjenku, uz članove porodice i rođake, bili su i Dubravkini radni kolege i kolegice iz "Oaze", koji su joj prigodnim poklonima čestitali taj dan i poželjeli zdravlja i sreće u životu.

Domjenak je održan u Širinama, u bivšoj željezničkoj stanici, koja Dubravki i njezinom mužu Branislavu služi kao neka vrsta vikendice. Dana 1. XII. 2015. Dubravka je otišla u mirovinu i otada uglavnom živi u Njemačkoj. Boravke u Belom Manastiru koristi da se vidi s kolegicama iz "Oaze", s kojima je godinama radila.

Pročitano 1132 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok