MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 30. 07. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2016)

'Oazin' korisnik iz Branjinog Vrha'Oazin' korisnik iz Branjinog VrhaU mjesecu srpnju 2016. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir, a trenutno je koristi 35 osoba starije životne dobi, socijalno ugroženih i često bolesnih.

Takvim osobama takav vid pomoći od velikog je značaja i uvelike im popravlja kućni budžet. U toku mjeseca i u suradnji s Crvenim križem Osijek podijeljeno je ukupno 735 obroka, kao što su: tijesto sa sirom, gulaš, grah, paštašuta, kupus te krumpir s pečenim mesom, uz neizostavni kruh te papriku, paradajz, jogurt, sezonsko voće ili puding kao prilog.

I ovaj mjesec, u jednom navratu, korisnicima je podijeljen i višak s domjenka koji je priredio Grad Beli Manastir u Hotelu "Patria". Na taj način korisnicima je razbijena monotonija tjednog menija i pokazano da gradski oci misle i na njih i da vode brigu o njima.

Pročitano 844 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok