MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 06. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (V/2016)

Oslikane torbeOslikane torbeU petom mjesecu 2016. godine, kroz projekt "Dostojanstveno starenje" Ministarstva socijalne politike i mladih, održano je pet likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama je bilo od 8 do 12 korisnica, koje su izrađivale podmetače od papira i oslikavale torbe. Usput su proslavile dva rođendana i jedan diplomski ispit.

S ljepšim vremenom dolazi i do boljeg raspoloženja i većeg elana za rad i kreativnost, što se primjećuje i kod "Oazinih" kreativki. Osim toga, za njih se ne može reći da starije osobe nisu ni za što zainteresirane. Upravo obrnuto: tek sad imaju vremena za sebe i svoje hobije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok